Erişilebilirlik Butonu
TSE
İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi facebook hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi twitter hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi instagram hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi Rss WhatsApp
İzmir Büyükşehir Belediyesi Resmi Logosu
Kapat

Sağ Menü

26° hava durumu ikonu

Sayfası

Sayfa İçeriği

04
Mayıs

Aliağa ve Bergama’ya 6 yeni sondaj kuyusu

TÜMÜ PAYLAŞ

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, yaz aylarıyla birlikte su ihtiyacında artış yaşanan ilçelerde içme suyu sıkıntısı yaşanmaması için gerekli tedbirleri alıyor. Bu kapsamda, Aliağa ve Bergama’da altı yeni içme suyu sondaj kuyusu açılıyor.

İZSU Genel Müdürlüğü, yaz aylarında artması beklenen su ihtiyacının sorunsuz şekilde karşılanması için çevre ilçelerde çalışmalarını kesintisiz sürdürüyor. Bu kapsamda, Aliağa Güzelhisar Mahallesi’nde iki, Bergama Zeytindağ, Süleymanlı, Eğrigöl ve Sarıcaoğlu mahallelerinde birer kuyu olmak üzere, altı içme suyu sondaj kuyusu projelendirildi.

Vatandaşların herhangi bir mağduriyet yaşamaması için saha çalışmalarına hız veren İZSU ekipleri, projenin Aliağa ayağını tamamladı. İlçeye bağlı Güzelhisar Mahallesi’nde açılan iki içme suyu kuyusuyla beraber, ilçeye aktif hizmet veren sondaj kuyusu sayısı 13’e ulaştı.

Bergama Zeytindağ, Süleymanlı, Eğrigöl ve Sarıcaoğlu mahallelerinde projelendirilen imalatların ise yakın zamanda başlaması planlanıyor. 7 milyon lira bedelle hayata geçecek içme suyu yatırımıyla birlikte Aliağa ve Bergama’da yaşayan vatandaşların sorunsuz bir yaz sezonu yaşaması hedefleniyor.
TÜMÜ
Önceki Haber
Sonraki Haber